Nieuws en informatie

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws en actuele informatie over Wikwijs.

Nieuws
 • Studiekeuzebegeleiding van Wikwijs ook via online beeldverbinding.
  Woon jij niet in de buurt van Uden en is de afstand moeilijk of niet te overbruggen voor het volgen van een studiekeuzetraject? Dan kun je overwegen om een studiekeuzetraject te volgen via een online verbinding met de studiekeuzecoach. Tijdens de ‘coronaperiode’ is de studiekeuzebegeleiding van Wikwijs niet gestopt, maar zijn we online de verbinding aangegaan met studenten. Het was even wennen, maar omdat het een 1-op-1 verbinding betreft, was dit ondanks de grote afstand […]Lees verder »
 • Wikwijs start weer met het traject Studiekeuze-in-één-maand
  Wikwijs start in januari 2020 met het traject Studiekeuze-in-een-maand in Uden. Deze vierdaagse cursus start op maandagavond 27 januari en wordt gegeven van 19.00 uur tot 21.00 uur voor maximaal 3 deelnemers. Na de tweede bijeenkomst heb je een individueel coachingsgesprek met de studiekeuzecoach van Wikwijs. Aan het einde van de cursus heb jij inzicht in jouw kwaliteiten en interesses en heb jij een top 3 samengesteld van de best passende vervolgopleidingen. Voor Wie? Het […]Lees verder »
 • Wikwijs start in januari met cursus Studiekeuze-in-één-maand in Uden.
  Studiekeuze-in-één-maand Wikwijs start in januari 2019 met het traject Studiekeuze-in-een-maand in Uden. Deze vierdaagse cursus start op dinsdagavond 8 januari en wordt gegeven van 19.00 uur tot 21.00 uur voor maximaal 3 deelnemers. Na de tweede bijeenkomst heb je een individueel coachingsgesprek met de studiekeuzecoach van Wikwijs. Aan het einde van de cursus heb jij inzicht in jouw kwaliteiten en interesses en heb jij een top 3 samengesteld van de best passende vervolgopleidingen. Voor Wie? […]Lees verder »
 • Wikwijs organiseert op donderdag 9 nov. a.s. in Uden een informatieavond over studiekeuze
  Wilt u meer inzicht in het studiekeuzeproces van uw zoon of dochter? Heeft u als ouder vragen over de wijze van begeleiden in dit proces? Kom dan op donderdag 9 november a.s. naar deze informatieavond in Uden. Tijdens deze interactieve avond geeft de studiekeuzecoach van Wikwijs een presentatie over het studiekeuzeproces in het algemeen, de rol van ouders in dit proces en de werkwijze van Wikwijs. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en […]Lees verder »
 • Wikwijs is gestart!
  Wikwijs is gestart! Ik ben trots en blij dat de website van Wikwijs is gelanceerd (Dank je wel Ingrid) en ik mezelf aan jullie mag voorstellen als studiekeuzecoach. Ik kijk er naar uit om jongeren te mogen begeleiden en te ondersteunen in hun studiekeuzeproces. De maanden oktober en november zijn de openingsmaanden. In deze maanden zet Wikwijs het traject Studiekeuze-in-één-dag in de schijnwerpers. Bij afname van dit traject zullen wij de capaciteiten- en interessetest (ter […]Lees verder »

Inzicht in jezelf is de basis voor het kiezen van een passende studiekeuze. In de studiekeuzetrajecten van Wikwijs staat de jongere centraal, maar zijn de inbreng en betrokkenheid van ouders bij dit proces erg belangrijk.

Studiekeuzecoach en eigenaar Wikwijs

Harold van der Venne

harold groene achtergrond

Een afspraak maken of meer weten?

Voel je vrij om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen. Wikwijs is te bereiken via e-mail, telefoon en Whatsapp.

© 2017 Wikwijs

designed by Made in Uden | Uw adres voor grafisch ontwerp en webdesign