Wikwijs maakt jongeren
wijzer in keuzes

Wikwijs is er voor jongeren, ouders en scholen

Wikwijs ondersteunt jongeren bij het maken van een passende studiekeuze. Er worden diverse trajecten aangeboden om jongeren te begeleiden en te ondersteunen in hun keuzeproces. Ouders kunnen bij ons terecht voor meer informatie in dit proces. En voor scholen zijn we altijd bereid om lezingen te komen geven of bij specifieke situaties begeleiding te bieden.

shutterstock_319991741

Voor jongeren

Net zoals iedereen, kom je als jongere doorlopend voor keuzes te staan. Het ontwikkelen van een ‘eigen ik’ krijgt steeds meer vorm. Het op zoek gaan naar een passende studie is een proces, waarin je een bewuste keuze voor jezelf gaat maken. Voor veel jongeren is het al duidelijk welke opleiding zij gaan volgen. Voor jou misschien nog een vraag.                                           

 Wat wil ik? Wat past bij mij? Heb ik wel goed gekozen?

Dit zijn vaak vragen die in je opkomen wanneer je nog twijfelt over jouw studiekeuze of het nog helemaal niet weet. De vele studiemogelijkheden en daarbij de grote informatiestroom die op je afkomen, maken het kiezen alleen nog maar lastiger.

shutterstock_450663556

Voor ouders

Voor uw zoon of dochter is de tijd aangebroken om (opnieuw) een studiekeuze te maken. Een bewuste keuze, misschien wel de eerste grote keuze die uw kind voor zichzelf maakt. Deze keuze geeft een belangrijke richting aan de studieloopbaan van uw kind. Wanneer uw zoon of dochter worstelt met het maken van de juiste studiekeuze, is dit ook voor u als ouder een spannend proces.

Hoe helpen wij onze zoon of dochter het beste hierbij? Welke rol hebben wij in dit proces van het zoeken naar een passende studie?

Naast de vragen die bij u als ouder kunnen opkomen, bent u ook op zoek naar informatie over het keuzeproces en de mogelijkheden die er op dit gebied zijn.                                 

Wat kunnen wij scholen bieden?

Wikwijs is er ook voor scholen. Wilt u weten wat wij voor uw school kunnen betekenen? Wikwijs hoort graag van u, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Denk hierbij aan persoonlijke begeleiding van leerlingen, het organiseren van workshops of bijvoorbeeld een algemene informatieavond voor ouders. 

Snel inzicht in een passende studie?

Studiekeuze-in-één-dag

Iets voor jou?

Vragen over studiekeuze?

Wikwijs biedt jou

een gratis intakegesprek.

Woon jij te ver weg? Geen Probleem.

Studiekeuze via online beeldverbinding

Iets voor jou? Klik hier...

“Ik wil graag een sportopleiding volgen, maar kan ik na mijn opleiding ook een baan vinden?”

Een afspraak maken of meer weten?

Voel je vrij om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen. Wikwijs is te bereiken via e-mail, telefoon en Whatsapp.

© 2017 Wikwijs

designed by Made in Uden | Uw adres voor grafisch ontwerp en webdesign