Ik neem graag het voortouw als er iets georganiseerd moet worden. Ik had nog niet eens gedacht aan de opleiding Vrijetijdsmanagement.

Studiekeuzecoach voor jongeren

Net zoals iedereen, kom je als jongere doorlopend voor keuzes te staan. Het ontwikkelen van een ‘eigen ik’ krijgt steeds meer vorm. Het op zoek gaan naar een passende studie is een proces, waarin je een bewuste keuze voor jezelf gaat maken. Voor veel jongeren is het al duidelijk welke opleiding zij gaan volgen. Voor jou misschien nog een vraag.

Wat wil ik? Wat past bij mij? Heb ik wel goed gekozen?

Dit zijn vaak vragen die in je opkomen wanneer je nog twijfelt over jouw studiekeuze of het nog helemaal niet weet. De vele studiemogelijkheden en daarbij de grote informatiestroom die op je afkomen, maken het kiezen alleen nog maar lastiger.

Waar je ook staat in dit proces of welke vraag je op dit gebied ook hebt: Wikwijs helpt en ondersteunt jou bij het vinden van een passende studie.

Decanen en mentoren helpen je hierbij en stimuleren jou om zelf de regie te nemen in dit proces. Ondanks deze hulp kan het maken van een bewuste studiekeuze, voor jezelf een gevoel van onzekerheid, twijfel of zelfs keuzestress opleveren.

De studiekeuzecoach van Wikwijs is er voor jou om hierin een helpende hand te bieden. Als eerste brengen we jouw kwaliteiten, talenten, interesses en drijfveren in kaart. Vervolgens doorlopen we stap voor stap het studiekeuzeproces en maak jij een bewuste keuze voor een studie die bij jou past.

Wanneer je al een vervolgopleiding gestart bent: ook dan kan het voorkomen dat je twijfelt of je wel de juiste keuze hebt gemaakt. Ook op het gebied van heroriëntatie of het maken van een studieswitch is Wikwijs er voor jou.

Wij bieden individuele studiekeuzetrajecten en trajecten in groepsverband aan. Wanneer gewenst maakt Wikwijs naar behoefte een traject op maat voor jou.

shutterstock_319991741

Een afspraak maken of meer weten?

Voel je vrij om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen. Wikwijs is te bereiken via e-mail, telefoon en Whatsapp.

© 2017 Wikwijs

designed by Made in Uden | Uw adres voor grafisch ontwerp en webdesign