Ik verwonder me iedere keer weer over de talenten van de jongeren waarmee ik mag werken.

Over Wikwijs

“Geloof erin, dat is het begin!”

  • Meer dan 24 jaar ervaring in het onderwijs als groepsleerkracht en directeur.
  • Kennis van het jonge en oudere kind, coaching, procesontwikkeling, sturing geven aan ontwikkeling van individuen en teams.
  • Verworven competenties en bevoegdheden op o.a. het gebied van management en coaching, middels diverse opleidingen.
  • Betrokken bij anderen, sociaal, loyaal en betrouwbaar.
  • Gedreven ondernemerszin en een kans om een switch te maken.
  • Dosis positieve energie en vertrouwen.

Voeg daarbij de groeiende behoefte vanuit jongeren en hun ouders naar procesbegeleiding op  het gebied van het maken van de juiste studiekeuze.
Het begin van Wikwijs is een feit!

Ik ben opgegroeid in het Brabantse dorpje Erp en ondertussen meer dan 10 jaar, samen met mijn gezin, woonachtig in Uden. Het werken binnen het onderwijs heb ik altijd met veel plezier gedaan en heeft mij op velerlei gebieden een mooie persoonlijke ontwikkeling gegeven. De ontwikkeling van kinderen, ieder met zijn eigen talent, maar ook de samenwerkingsrelatie met ouders, het coachend begeleiden van teamleden, zijn processen die mij altijd inspireren.
In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op een sportveld. Als geïnteresseerd toeschouwer bij een wedstrijd van één van onze kinderen of zelf actief op de tennisbaan. Recreatief maar wel met een gezonde dosis fanatisme. Als vader van vier opgroeiende kinderen sta ik iedere dag weer midden in de samenleving met haar dynamische en razendsnelle veranderingen.

Wikwijs is gestart in september 2017 en ondersteunt en begeleidt jongeren in het maken van een passende studiekeuze. Waarin onderscheidt Wikwijs zich? Wat zou voor u en uw kind de meerwaarde zijn om Wikwijs te vragen hierin te begeleiden? De kracht van Wikwijs zit in de jongeren zelf. Ik ga uit van de talenten en kwaliteiten van de jongeren. Door deze in kaart te brengen wordt het begin gemaakt van het proces om te komen tot een goede keuze. Wikwijs maakt gebruik van gevalideerde testen, die niet vergelijkbaar zijn met de testen die gratis online worden aangeboden.  De coaching van Wikwijs is persoonlijk, biedt ruimte voor individueel maatwerk, werkt nauw samen met de ouders en laat de jongeren inzien dat er geen verkeerde keuzes zijn, zolang ze bewust gemaakt worden.

Iedere gemaakte passende keuze, die bijdraagt aan de ontwikkeling en toekomst van een 'eigen ik', laat mij genieten van mijn werk!

Harold van der Venne

Studiekeuzecoach Wikwijs

harold groene achtergrond

Een afspraak maken of meer weten?

Voel je vrij om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen. Wikwijs is te bereiken via e-mail, telefoon en Whatsapp.

© 2017 Wikwijs

designed by Made in Uden | Uw adres voor grafisch ontwerp en webdesign