Ik wil iets gaan doen met ICT, maar weet niet precies wat.

Studiekeuze Regulier

Wikwijs biedt jou een traject aan, waarbij je alle fases van het studiekeuzeproces doorloopt. Dit is een individueel traject onder intensieve 1-op-1 begeleiding van een studiekeuzecoach. Afhankelijk van het verloop van dit proces, vinden er 5 à 6 coachingsgesprekken plaats.         

Tijdens dit traject start je met een aantal onlinetesten, die jouw capaciteiten, persoonlijkheid (gericht op studie), leerstijl en interesses in beeld brengen. Evenals bij de andere aangeboden trajecten, gebruikt Wikwijs hiervoor gevalideerde testen. Deze zijn niet te vergelijken met de gratis studiekeuzetesten die online worden aangeboden op het internet. De studiekeuzecoach is opgeleid en gekwalificeerd om deze professionele testen in te mogen zetten. Daarna volgt een gesprek over de rapportage, waarin ook de feedback van jouw ouders op de resultaten meegenomen wordt.

In de volgende fase verkennen we de verschillende interessegebieden en gaan we op zoek naar opleidingen die hierbij passend zijn. Vervolgens ga je over tot het rangschikken van deze opleidingen naar persoonlijke voorkeur. Tijdens deze fase verdiep je  jezelf inhoudelijk in de studies en bekijk je de mogelijkheden van open- en meeloopdagen. We stellen hiervoor een persoonlijke kijkwijzer op, waarmee je deze dagen gaat bezoeken. Op deze manier ontwikkel je een goed beeld van wat de opleidingen te bieden hebben. Tenslotte maak jij een bewuste keuze voor een studie die bij jou past.

shutterstock_403790431

Duur van het traject

De duur van dit traject is afhankelijk van de periode waarin je dit traject doorloopt en wanneer de open- en meeloopdagen plaatsvinden. Dit varieert tussen de 1 en 3 maanden.   

Samengevat

  • Een intakegesprek.
  • Individueel traject variërend tussen de 1 en 3 maanden.
  • Intensieve 1-op-1 begeleiding van een studiekeuzecoach.
  • 5 á 6 coachingsgesprekken.
  • Een persoonlijke kijkwijzer voor de open- en meeloopdagen.
  • Een uitgebreide rapportage van de testen en verslaglegging van het gevolgde traject.
  • Een bewuste keuze voor een studie die bij jou past.

Kosten

 €537,50

Is bovenstaand traject toch niet wat je zocht? Ga snel naar een van onze andere trajecten via onderstaande knoppen:

Snel inzicht in een passende studie?

Studiekeuze-in-één-dag

Iets voor jou?

Vragen over studiekeuze?

Wikwijs biedt jou

een gratis intakegesprek.

Woon jij te ver weg? Geen Probleem.

Studiekeuze via online beeldverbinding

Iets voor jou? Klik hier...

Een afspraak maken of meer weten?

Voel je vrij om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen. Wikwijs is te bereiken via e-mail, telefoon en Whatsapp.

© 2017 Wikwijs

designed by Made in Uden | Uw adres voor grafisch ontwerp en webdesign